Syksyn satoa



Kesä ja syksy on ihanaa aikaa ruoanlaitossa, kun satokauden herkut ovat parhaimmillaan. Mikä parasta suuri osa sadosta voidaan säilöä talven varalle. Tänään valmistin viimevuotisista suppilovahveroista herkullisen keiton, joka kelpaa niin karppaajalle kuin muillekin.

Suppilovahverokeitto karppaajan tyyliin


n. 3 dl        suppilovahveroita
1 iso          sipuli
3 rkl          voita
8 dl           maitoa
2               kasvisliemikuutiota
1 pkt         sulatejuustoa (esim. Voimakas Koskenlaskija)

Valmistusohje

Hienonna sienet. Paista niitä kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Hienonna sipuli. Lisää sipuli ja voi kattilaan. Kun sipuli on pehmennyt lisää maito, sulatejuusto ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 2 - 3 min, eli kunnes keitto sakenee.Anna hautua kannen alla 10 -15 min.

Muita mauste-ehdotuksia:
suola
mustapippuri
aromisuola
- Thin to be


















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naisellisuus lähtee alusvaatteista.

Muistoja New Yorkista.

Kuntoilun uudet tuulet